FELIX-Tec-4-BLACK---6.jpg

FELIX Tec 4

De nieuwe FELIX Tec 4-upgrade brengt uw FELIX op een heel nieuw niveau van mogelijkheden. Veel jaren van ontwikkeling met onze toegewijde gemeenschap, heeft geleid tot een 3D printer met maatwerk en nieuwe mogelijkheden. De Tec 4 upgrade is een sprong voorwaarts in technologie en het beste gereedschap waarmee u uw ontwerpen op een efficiënte, effectieve en betaalbare manier kunt creëren.
 

Geïntegreerde automatische levelling

Een van de grootste prestaties in de Tec 4 is de integratie van de automatische software levelling en bump-map registratie. Deze nieuwe functie garandeert bijna een perfecte eerste laag, die essentieel is voor een succesvolle afdruk.
 

Duurzaam

De Tec 4 is klaar om zo nodig uit te voeren dankzij het gebruik van componenten van hoge kwaliteit, zoals full metal printkoppen en lineaire geleiders van industriële kwaliteit.
Een hoge mate van duurzaamheid maakt deze FELIX een zorgeloze 3D-printer die gebouwd is om een eindeloze hoeveelheid 3D-afdrukken te creëren.
 

Begin met een enkele klik

Begin met 3D printen makkelijk dankzij de gebruiksvriendelijke interface in combinatie met een groot LCD-scherm en verbeterde bedieningsknoppen.
 
FELIX-Tec-4-details---1.jpg

Flexibel FELIX BuildPlate

De nieuwe FELIX BuildPlate is ontworpen om schadevrije verwijdering van geprinte objecten te bereiken. Zodra een 3d print is afgerond, kan het BuildPlate worden opgeheven van het bouwplatform. Eenvoudig buigen van de BuildPlate zal het geprinte object binnen een seconde afkomen.
FELIX-Tec-PLA-PVA-1.jpg

Wateroplosbare support

Profiteer van de vrijheid om complexe geometrieën te creëren met behulp van wateroplosbaar draagmateriaal. Met de twee individuele printkoppen kunt u verschillende materialen combineren in één geweldige 3D-afdruk. Bij de FELIX Tec 4 hoeft u geen printkoppen uit te wisselen bij het vervangen van materialen.
FELIX-Tec-4-BLACK---4.jpg

Twee printkoppen

Het combineren van twee verschillende materialen in één print is één van de voordelen van het hebben van twee individuele printkoppen. Combineer standaard PLA met een flexibel materiaal, voeg een transparant deel in uw afdruk of gebruik een houten vuloppervlak voor bepaalde onderdelen. Het combineren van twee materialen in één druk verdubbelt de pret en mogelijkheden.

Videos

Specificaties

FELIX_printers_features-1.jpg
FELIX_printers_features-2.jpg

Contact

Op onze locatie zijn demo modellen werkend te zien. Neem contact met ons op voor meer informatie over de Felix Tec 4.

Bel ons

085-3037232

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00

Dinsdag 09:00 - 18:00

Woensdag 09:00 - 18:00

Donderdag 09:00 - 18:00

Vrijdag 09:00 - 18:00

Zaterdag 13.00 - 17.00

Zondag Gesloten

 

Adres

Oudeweg 91-95 Unit: A.03
MAAK Haarlem
2031 CC Haarlem

Bellen

085-3037232

Mailen

info@multi-3dprint.nl

Copyright Multi-3DPRINT B.V. © 2020. All Rights Reserved.

Search