Zortrax Inkspire 
Innovative resin LCD UV desktop 3D printer

Zortrax Inkspire  Innovative resin LCD UV desktop 3D printer
Image

Instrument van precisie

Zortrax Inkspire is een 3D desktopprinter met UV-licht om fotopolymeren laag voor laag te laten stollen. De machine biedt een ongeëvenaarde precisie die het een perfecte keuze maakt voor juweliers, tandartsen, ingenieurs, en andere professionals die relatief kleine maar ongelooflijk gedetailleerde modellen nodig hebben. En het kan die modellen snel printen. Omdat elke laag van het model in één keer wordt uitgehard, is er geen tijd nodig voor een laser om deze op het oppervlakte van de hars te tekenen. Afhankelijk van het aantal modellen dat in de werkruimte is geplaatst en het type infill, is Zortrax Inkspire maximaal 8 keer sneller dan de beste SLA 3D-printers. In zo'n snel tempo werken zonder compromissen te sluiten., dat is met de Zortrax Inkspire niet langer het geval.

Image
Image

Hoge snelheidsnauwkeurigheid

Resin 3D-printers werken meestal in SLA of DLP technologie. SLA is precies maar relatief langzaam. DLP is veel sneller omdat de projector een hele laag giet op de hars in één keer, maar het niveau van details hangt af van de resolutie van de projector. In Zortrax Inkspire, wordt licht uitgezonden door een UV-diode en gaat door een cutting-edge, hoge resolutie LCD-filter. Een zorgvuldig ontworpen lenzenstelsel zorgen voor elk deel van een laag wordt blootgesteld aan dezelfde hoeveelheid UV-licht uniformiteit van de hars. Dat is de reden waarom Zortrax Inkspire printkwaliteit biedt die SLA 3D printers overtreft en tot 8 keer sneller werken.

Zortrax Ultrasonic Cleaner

Image

Fotopolymeertechnologie

Zortrax Inkspire werkt in een fotopolymeertechnologie wat inherent preciezer is dan FDM. Laag hoogte kan worden ingesteld op slechts 10 micron. Optimale muurdikte is slechts 65 micron, hetzelfde als X / Y positionering nauwkeurigheid. Op deze manier is het mogelijk om 3D print modellen te maken met een anders onbereikbaar niveau van detail. De printer werkt met Zortrax Resin. Harsen van derden worden ook ondersteund, op voorwaarde dat ze kan worden uitgehard door UV-licht met een golflengte van 405 nm.

Image

Erfgoed van kwaliteit

Zortrax 3D-printers hebben wereldwijd talloze prijzen gewonnen en zijn het toppunt van kwaliteit voor professionals geworden. Ze vonden onder andere hun weg naar Bosch en NASA. Door jarenlange kwaliteits producten te leveren aan high-end bedrijven hebben we klantgerichte ondersteunende diensten ontwikkeld die wereldwijd beschikbaar zijn. Zortrax Inkspire heeft dit allemaal en meer om een het waar te maken.

Image

Specificatie

Technische data

Image

Neem contact met ons op als u meer vragen heeft.

Bel ons

085-3037232

Copyright Multi-3DPRINT B.V. © 2018. All Rights Reserved.

Search