3D printen, CNC en laser gecombineerd in een multi-materiaal architectuur model.

90% van de professionals die een 3D-printer bezitten, beschouwen het als hun concurrentievoordeel. Met tot 75% lagere productiekosten kan de technologie zich richten op creativiteit en nieuwe ideeën in plaats van moeite te maken met de beperkingen van traditionele productieprocessen. Architectuurontwerp is onder beroepen die het meest profiteren van 3D printen. Nu bieden multitool 3D printers architecten nog grotere mogelijkheden om hun ideeën op een tastbare manier snel te ontwerpen, prototypen en presenteren.

multi-material architectural model

Klik hier om de volledige blog te lezen.

De nieuwe Laser PRO toolhead is compatibel met alle ZMorph multitool 3D printer modellen en komt tegen een aantrekkelijke prijs. Laser PRO-gereedschapshoofd is uitgerust met een 2,8 W blauwe laser diode. Het is 50% krachtiger dan het vorige model en kan twee keer zo snel werken. Deze nieuwe toolhead snijdt en graaft in materialen zoals multiplex, verschillende soorten hout, lijmfolie, karton, leer, acrylglas, vilt, en andere. Het maakt zelfs de productie van werkende PCB's mogelijk! Dankzij het nieuwe elektronica- en CNC-snij aluminiumlichaam met een ingebouwde koelsysteem is de toolhead compacter en lichter dan het vorige model, waardoor het makkelijker te monteren en te gebruiken is. Met de aluminium beschermende buis die de balk omhult en nieuwe beschermbrillen, is de Laser PRO gereedschapshoof ook veiliger te gebruiken. Vooral wanneer u onze richtlijnen voor laserveiligheid volgt. Laser PRO-toolhead kan ook gebruikt worden om werkende PCB's te graveren. Automatische lasergravure kan verschillende DIY-technieken en zelfs CNC-frezen vervangen door zijn hoge precisie en laag materiaalafval. Koperplaten bedekt met een zwarte spuitverf kunnen in één- en dubbelzijdig printplaat worden gegraveerd. Laser PRO toolhead is verkrijgbaar in ZMorph 2.0 SX Full en Custom sets, evenals een apart product in onze online winkel, beschikbaar voor € 449,- excl. BTW. Klik hier om het product te bekijken.

Laser PRO toolhead

Laser PRO toolhead

Laser PRO toolhead

 

 De FlashForge Inventor€1299,00 flashINU VOOR €1249,00

Beschikbaar vanaf begin mei, bestel nu de inventor met deze speciale prijs

 INVENTOR PRE-SALE

 

 

 

 

De Flashforge Inventor heeft  een verwarmd printbed een kop met dubble extrusion. hierdoor is deze printer uitermate geschikt om ABS, PLA, PVA, HIPS, NYLON en PET-G mee te printen. De inventor accepteer alleen 1.75 MM filament en heeft een gesloten kamer waaroor de warmte goed bewaard blijft

3D Printing Workshops

Leren 3D printen / Kennismaking met 3D printers / Presentatie over 3D printers / Zelf aan de slag gaan met 3D printen / U gaat met een 3D printje naar huis / Ontwerpen in 3D design programma
Deze workshop is voor iedereen die de beginselen van het 3D printen wil ontdekken. In 2 uur krijgt u meer te weten over 3D printtechnieken en zijn toepassingen maar ook hoe u zelf aan de slag kunt met 3D ontwerpen en met een 3D printer. Uiteindelijk gaat u met een 3D printje naar huis.

Voor info en data zie onze speciale workshops pagina.

U kunt hier inschrijven op onze speciale webpagina.
Heeft u specifieke vragen over de workshops kunt hier u contact opnemen.

Professionele FDM 3D printer met een uniek groot print oppervlak van 400 x 260 x 190 mm (lxbxh). Het sterke aluminium frame geeft de printer een robuuste en industriële uitstraling. De printer is afgesloten en voorzien van een verwarmd printbed. Alle onderdelen van de printer zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. De onderdelen die zwaar belast worden, zoals de stappenmotoren, de aandrijfriemen en de geleiderails, zijn ontworpen voor langdurig en intensief gebruik. De Profi3DMaker is een robuuste machine die het mogelijk maakt om grotere objecten in een keer te kunnen printen.

Op onze locatie zijn demo modellen werkend te zien.

profi 3d maker 1280x720

Pagina 1 van 3

Copyright Multi-3DPRINT B.V. © 2018. All Rights Reserved.

Search